Харесайте ни във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Абонирай се за нашия бюлетин

Форма за резервация

Вашето име*

Вашият Email*

Вашият телефон*

Брой туристи*

Допълнителни бележки

Екскурзия до Венеция с автобус

Загреб-Падуа – Верона – Венеция – Любляна от Пловдив

Дати

всеки месец

Продължителност

5 дни / 3 нощувки

Цена

359* лв.

Подарете си прекрасно преживяване в най-романтичните градове на Европа!

Програма:

Ден 1:

Отпътуване от Пловдив в 05.00ч. от паркинга на хотел „Тримонциум“ ; 07.00ч. от София от паркинга на стадион „Васил Левски“.  Пристигане вечерта в Загреб. Настаняване в хотел 3 ***. Нощувка.

Ден 2:

Закуска. Туристическа програма в Загреб: Площад Бан Йелачич, Градец и църквата Св. Марко, старата градска кула Лотърчак /12в./, Катедралата на Каптол и епископския дворец. Град с уникална атмосфера, със свой собствен дух – Загреб е построен с предварително планирана архитектура между две средновековни селища: Каптол и Градец, с много паркове, обкръжаващи го под формата на подкова и е прекрасен пример за идеалния град на 19в. Загреб е стар университетски град със съвременна архитектура и много добро икономическо развитие. Отпътуване Любляна Туристическа програма  в  Любляна – един град с душа. Разходка в стария бароков град, сгушен в подножието на хълма със Замъка,  кметството с фонтана „Роба”, крепостта “Тиволски град”, Парламента, Операта, Университета, Урсулинската и Францисканската църкви, новия център на града. Според легендата, за основател на Любляна се смята  Язон, който  заедно със своите спътници, Аргонавтите, открадват златното руно от цар Еет. Бягайки от него, те отплуват през Черно море по река Дунав, спускат се по река Сава и оттам стигат в Любляна и сразяват злия  драконът- пазител на града. Днес, на върха на крепостната кула, върху герба на града е изобразен този митичен Дракон. Отпътуване за Италия. Настаняване на хотел 3* в Лидо ди Йезело. Свободно време. Нощувка.

Ден 3:

Закуска. Отпътуване за Падуа. Разглеждане на града – средновековната градска зала Palazzo della Ragione, която е с най-дългия покрив в света /81,5 м./, крепящ се без никакви подпиращи колони, Светият площад с базиликата „Сан Антонио“ – изключителен архитектурен шедьовър, съхраняващ ценни произведения на изкуството; параклиса „Сан Джорджо“; статуята на Еразмо Гатамелата, базиликата „Сан Антонио“ и площад „Прадо дела Вале“– един от най-големите площади в Европа. Свободно време. Отпътуване за Верона – града на влюбените. Панорамна обиколка и пешеходна разходка в града с разглеждане на площад Бра, Арена ди Верона, фонтана „Мадона Верона“, ренесансовия площад Ербе, къщата на Жулиета, паметника на Данте. Свободно време. Връщане в хотела в Лидо ди Йезоло. Нощувка.

Ден 4:

Закуска. В 8:30ч. отпътуване от Пунта Сабиони с корабче /заплаща се допълнително/ за Венеция – Перлата на Адриатика. Туристическа обиколка с екскурзовод: площад „Сан Марко“, двореца на дожите, моста на въздишките и моста Риалто. По желание посещение на двореца на дожите или изкачване на Камбанарията с асансьор. Панорамата на Венеция е незабравима! Свободно време. Имате възможност да се повозите с гондола по тесните канали на Венеция. Отпътуване за България. Нощен преход.

Ден 5:

Пристигане в София / Пловдив следобяд.

Цената включва:

 • 1 нощувка със закуска в хотел 3* в Загреб;
 • 2 нощувки със закуски в хотел  3* в Лидо ди Йезоло;
 • транспорт с луксозен автобус;
 • туристическа програма в Загреб;
 • туристическа програма в Любляна;
 • представител от агенцията;
 • туристическа програма във Венеция с местен екскурзовод на български език;

Цената не включва:

 • Екскурзии до Верона и Падуа – 20 EUR / човек (минимален брой за провеждане на екскурзията – 20 човека);
 • Доплащане за медицинска застраховка -2 лв. на ден;
 • Билет за корабчето от и до Венеция – 20 EUR;
 • Слушалки за панорамна обиколка – 3 EUR;

Верона:

 • Входни такси за Арена ди Верона (8 EUR) и къщата на Жулиета (6 EUR) във Верона
 • Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание

Венеция:

 • Комбиниран билет за Дворецът на Дожите, Музея Корер и Сансовиновата библиотека и кулата Сан Марко – 19 евро
 • Базиликата Сан Марко – Иконостаса – 2 евро и Венецианските коне – 5 евро;

 Забележка:

 • Валидна лична карта или задграничен паспорт;
 • Депозит 100 лева / доплащане до 20 дни преди отпътуването;

Туроператорът си запазва правото да промени цените в случай на значителна промяна във валутните курсове, при увеличаване стойността на транспортните разходи, в т. ч. на горивото, както и  увеличаване размера на такси, свързани с ползвани услуги по договора, като летищни, пристанищни и други такси. При промяна на курса цените ще бъдат актуализирани към датата на плащане. Туроператорът си запазва правото да прави промени в офертата, ако обстоятелствата налагат това, като потребителят ще бъде уведомен за това чрез сайта www.kristour.com Гарант на Крис Тур по смисъла на чл 97  от Закона за туризма е застрахователна компания ЗAД „Алианц България” АД, застрахователна полица №1826813150000651785/21.05.2019г