Дати:27.08.2024; 25.09.2024 г.
Цена:775 лв.
Продължителност:6 дни / 5 нощувки със закуски и вечери
Вид:автобусна

МИНИ ПОЧИВКА – О-В КОРФУ

Автобусна програма с отпътуване от Пловдив

… не само красив и романтичен, той е просто уникален и незабравим. Веднъж посетили го, със сигурност ще се връщате отново и отново…

Резервирайте сега

Гарантирано връщане на платените суми*

*при анулирана от нас програма или наложена забрана за осъществяване на екскурзиите организирани от Кристур в срок до 14 дни
Преференциални условия за PCR и антигенни тестове
*при анулирана от нас програма или наложена забрана за осъществяване на екскурзиите организирани от Кристур в срок до 14 дни

Програма:

1 ДЕН: Отпътуване от Пловдив в 03:30ч и от София в 6:00 часа от Стадион Васил Левски по маршрут: Промахонас – Верия – Козани – Янина – Игуменица. От тук се взема ферибот до остров Корфу / 1 час и 45 минути /. Пристигане на острова и настаняване в хотел Prassiono Nissi 2*+Морайтика. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН : Закуска. Панорамна обиколка на град Корфу – полудневна и се разглеждат: площад Еспланада /или още Променада / с улица Листон, Старата крепост / входът не е включен – 6 евро на човек /, дворецът Св. Св. Георги и Михайл – днес музей на азиатското изкуство / входът не е включен / и църквата с мощите на Светеца – закрилник на острова – Св- Спиридон. Препоръчваме удобни обувки и слънцезащитни средства. Турът е с  беседа на български език. Свободно време. Обратно в хотела за отдих. Вечеря.  Нощувка.

3 ДЕН: Закуска. Свободен ден или по желание * допълнителна екскурзия – *Екскурзия до Палеокастрица и Сидари. В Палеокастрица се посещава едноименния манастир и има свободно време за плаж. След обяд – Сидари, като се спира за фото пауза на „Канала на влюбените“ – изключително романтично и красиво място. Свободно време в Сидари. За този ден препоръчваме принадлежности за плаж, включително аква обувки и слънцезащинти средства. Вечеря. Нощувка.

4 ДЕН: Закуска. Свободен ден или по желание * допълнителна екскурзия. Вечеря. Нощувка.

5 ДЕН: Закуска. Свободен ден или по желание * допълнителна екскурзия – Целодневна екскурзия с корабче до островите Паксос и Антипаксос (около 8 ч.). Вечеря. Нощувка.

6 ДЕН: Закуска. Отпътуване обратно за България: ферибот Корфу – Игуменица; Верия – Солун – София – Пловдив. Пристигане вечерта.

  • Транспорт с комфортен автобус;
  • 5 нощувки на база  закуска и вечеря в хотел Prassino Nissi 2*+ – Морайтика ;
  • Панорамна обиколка на Корфу град с беседа на български език;
  • Фериботен билет в двете посоки;
  • Медицинска застраховка „Асистанс”с покритие 5000 евро /за лица до 5 г. над 64 години има доплащане/;
  • Пътни, магистрални и фериботни такси и билети;
  • Екскурзия до Палеокастрица и Сидари – Канал Д’амур – 30 € възрастен и 15 € дете до 11.99 г.;
  • Целодневна екскурзия с корабче до островите Паксос и Антипаксос (около 8 ч.) – 40 € възрастен и 25 € дете до 11.99 г.;
  • Туристическа такса в размер на 3 € на стая, на вечер – заплаща се на рецепция при настаняване;
  • Такса гориво – ако се наложи такава позовавайки се на т. 3.1 от Общите условия за пътуване на Туроператора;

За туристите, които желаят да ползват собствен транспорт, от цената се приспадат 170 лв. Стаите за ползване с личен транспорт са ограничени и подлежат на потвърждение. Туристи, пътуващи самостоятелно, нямат включени застраховка и фериботен билет.

МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:  35

СРОК НА УВЕДОМЛЕНИЕ при несъбран минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: При резервации направени по редовни цени: Депозит 30% от сумата при подписване на Договор. Пълно плащане: 15 работни дни преди дата на отпътуване.

Програмата е подходяща за хора в неравностойно положение, които могат да се предвижват самостоятелно. Допълнителните екскурзии биха затруднили хора в неравностойно положение.

 

 

 

Цена на човек, за пакет,

на закуска и вечеря, в лева

27/08/2024 25/09 – 29/09/2024
В двойна  стая 860 лв. 775 лв.
3-ти човек в двойна стая 795 лв. 720 лв.
Доплащане за единична стая 410 лв. 350 лв.

HOTEL PRASSINO NISSI

Намира се в селището Морайтика – 300 м. до центъра, на 100 м. от морето – добър плаж за източната част на острова. Ползват се чадъри и шезлонги на ресторантие или баровете на плажа. Има и свободна зона. В близост има автобусна спирка, мини маркети. Всяка стая е с климатик, балкон и изглед към морето. Басейн с безплатни чадъри и шезлонги към него.

Запитване за резервация


Туроператорът си запазва правото да промени цените в случай на значителна промяна във валутните курсове, при увеличаване стойността на транспортните разходи, в т. ч. на горивото, както и  увеличаване размера на такси, свързани с ползвани услуги по договора, като летищни, пристанищни и други такси. При промяна на курса цените ще бъдат актуализирани към датата на плащане. Туроператорът си запазва правото да прави промени в офертата, ако обстоятелствата налагат това, като потребителят ще бъде уведомен за това чрез сайта www.kristour.com Гарант на Крис Тур по смисъла на чл 97  от Закона за туризма е застрахователна компания ЗAД „Лев Инс” АД, застрахователна полица № 13052410000211 / 30.04.2024 г.

Print Friendly, PDF & Email