Цена:495 лв.
Продължителност:4 дни / 3 нощувки
Дати: 31.05.2022

 

Празника на детето в Гардаленд

 

Дати

  31.05.2022

Продължителност

4 дни / 3 нощувки

Цена

 495 лв

Подарете незабравимо приключение на любимите си хора!

Посетете невероятно красиви средновековни градове в подножието на Алпите и най-добрия увеселителен парк на Италия – „Гардаленд“. 

Ден 1: Полет София – Милано, Бергамо – Верона

Възможност за трансфер от Вашия град до София. Сборен пункт на Летище София, два часа преди полета.

Кацаме в Бергамо и се отправяме към Верона. Ще се изненадате от множеството забележителности, които „градът на Ромео и Жулиета“ ще ви разкрие за нула време. Следва туристическа обиколка на града. Трябва да кажем, че трагедията на Шекспир е само „куката“, която да ни закачи и потопи в средновековния дух на града. Веднъж спуснали се из улиците, по които Ромео се е гонил с Жулиета, бързо ще се убедим, че Верона е много повече от всичко, което сме си представяли – красиви тесни улички, страховит замък, пъстри фасади и разбира се – къщите на Ромео и Жулиета. А освен всичко друго, във Верона е и най-добре запазения римски овален амфитеатър (като Колизеума в Рим) – ако се чудите как е изглеждал Колизеумът отвътре преди 2000 години – просто посетете този във Верона. Следобед се насочваме към хотела в района на Верона. Нощувка.

Ден 2: Верона – Гардаленд и езерото Гарда 30 км. 

Честит празник на всички малки и пораснали деца!

Закуска. Отпътуваме към езерото Гарда (доплаща се по желание), за да открием заедно един чуден свят на забавления, адреналин и много усмивки –  „Гардаленд (доплаща се по желание).  Желаещите да се включат в целодневния ни тур, ще могат да прекарат цял ден по неговите атракциони. Самият факт, че списание „Форбс“ нареди парка в Топ 5 в света сред най-големите атракционни паркове, говори достатъчно за това какво ще ви предостави това невероятно място. Входният билет ви дава право да ползвате неограничено всички атракциони и влакчета в парка. В късния следобед отпътуваме обратно за хотела. Нощувка.

Ден 3: Верона – Милано

Закуска. Насочваме се в посока Милано. Предстои ни обзорно да разгледаме италианската столица на модата с нашия екскурзовод на български език. Най-пищната и най-голяма готическа катедрала в света е тук! Както и Миланската опера „Ла Скала“ и гигантския мрачен замък Сфорцеско. Ще видим всичко най-интересно и ще се разходим по най-престижната и луксозна модна улица в Италия. Привечер ще се настаним в хотела в района на Милано. Нощувка.

Ден 4: Полет Милано – София

Закуска (сух пакет), след това с трансфер (доплаща се по желание) се отправяме към летището за полет към България. Кацаме около обяд и следва трансфер от летище София до Вашия град (доплаща се по желание).

 

Цената включва:

Цената не включва:

 • Трансфер летище – хотел – летище – 30 евро;
 • Допълнителен багаж до 10кг с размери 55/40/20 см или до 20 кг;
 • Допълнителни екскурзии и входни такси;
 • Сити такси в размер на 2 / 4 евро на човек на ден;
 • Двупосочен трансфер от Вашия град до сборен пункт в София;
 • Медицинската застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ за лица над 70 години.

Допълнителни екскурзии по желание:

 • Тур „Гарда и Гардаленд“ – 20 евро на възрастен и 10 евро на дете / без включена входна такса за парка/;
 • Обиколка на Милано – 15 евро;
 • Обиколка на Верона – 15 евро;

Двупосочен трансфер от вашия град до сборен пункт Летище София:

 • Враца (от автогарата) / 20 лв.
 • Ботевград (от Лукойл до магистралата) / 20 лв.
 • Луковит (от площада пред полицията) / 20 лв.
 • Плевен (от офиса на бул. Данаил Попов 12) /20 лв.
 • Пазарджик (от Шел на АМ Тракия) / 39 лв.
 • Пловдив (пред автогара “Юг”) / 39 лв.

Забележка: * Агенцията си запазва правото за промени в последователността на изпълнение на програмата.

* Местата в самолета се разпределят автоматично от авиокомпанията и Dary Travel не гарантира за определени места. Може да направите своя избор предварително срещу доплащане, за да си гарантирате съседни седалки в полета.

*Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.

*При налагане на изискване за тестове за целите на изпълнението на програмата същите са за сметка на туриста и не са предпоставка за отказ от пътуване.

Туроператорът си запазва правото да промени цените в случай на значителна промяна във валутните курсове, при увеличаване стойността на транспортните разходи, в т. ч. на горивото, както и увеличаване размера на такси, свързани с ползвани услуги по договора, като летищни, пристанищни и други такси. При промяна на курса цените ще бъдат актуализирани към датата на плащане. Туроператорът си запазва правото да прави промени в офертата, ако обстоятелствата налагат това, като потребителят ще бъде уведомен за това чрез сайта www.kristour.com Гарант на Крис Тур по смисъла на чл 97 от Закона за туризма е застрахователна компания ЗAД „Лев Инс” АД, застрахователна полица №13062110000322 /29.04.2022г

Print Friendly, PDF & Email