Форма за резервация

Вашето име*

Вашият Email*

Вашият телефон*

Брой туристи*

Допълнителни бележки

Тропически СПА релакс в Терме Букурещ

 и Дворецът Могошоая

автобусна екскурзия с отпътуване от Пловдив

Дата

09.11.2019г.

Продължителност

2 дни / 1 нощувка

Цена

135 лв

Програма:

Ден 1:

Отпътуване от Пловдив в 05:00 часа. Пристигане в Букурещ. Панорамна обиколка на града: Румънския парламент (Двореца на Чаушеску) – втората по големина административна сграда в света, паметник на мегаломанията на Николае Чаушеску (фото пауза пред сградата); Площада на Победата; Площада на Революцията;Румънската триумфална арка, направена по подобие на арката в Париж. Посещение на Музея на селото – музей на открито, в който са показани 270 автентични постройки (къщи, църкви, технически постройки и съоръжения) от над 80 района на Румъния.
Отпътуване за СПА Комплекс Терме; Парк център Therme разполага не само с топли басейни, но също и с най-голямата закрита и открита градина в Румъния. В градината има над 80 000 растения и стотици видове дървета, включително и най-голямата плантация на истински палми в Европа. Най-голямата атракция е Дървото на живота, което е един от най-редките ботанически видове в момента. Това създава една тропическа ваканция, разположена само на 15 км. от центъра на Букурещ.

 Комплексът е разделен на три основни сектора, всеки от тях с определена тема. The Palm, както подсказва името, е посветен на релаксация сред 500 палмови дървета – най-голямата градина от този тип в Европа. Площта на Elysium е предназначена за термални бани и за тези, които биха искали да се насладят на приятни масажи. Galaxy е центърът на забавления. Тук можете да се забавлявате в басейн с вълни – най-големият в Румъния – или да се спуснете по една от многото пързалки. А когато сте уморени, можете да спрете за едно питие в бара на басейна.
 Около 19:00 часа отпътуване от СПА Комплекс Терме, настаняване в хотел 3*. Свободно време за вечеря. Нощувка.

Ден 2:

Закуска в ресторанта на хотела . Отпътуване за Двореца на княз Константин Брънковяну – Могошоая, намиращ се в близост до Букурещ. Разположен на брега на езерото Могошоая, той впечатлява с необикновената си архитектура в стил румънско Възраждане от началото на 18 в. или така наречения стил Брънковяну. Огромните флорални градини и парка, който е прекрасно място за разходка. Свободно време за разходка. Отпътуване към България. Пристигане в Пловдив  вечерта.

 

Цената включва:

 • Транспорт с лицензиран автобус ;
 • Панорамна автобусна обиколка на Букурещ;
 • Посещение на СПА комплекс Терме;
 • 1 нощувка със закуска в хотел 3* в Букурещ;
 • Посещение на Музея на селото;
 • Посещение на Двореца на княз Константин Брънковяну – Могошоая.
 • Екскурзоводско обслужване.

Цената не включва:

 • Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” на стойност 5000 Евро – 2 лв. на човек на ден (3 лв. за хора над 65 г.);
 • Входните такси за Терми Комплекс ;
 • Входна такса за зона Galaxy за престой 04:30 ч.: възрастни – 63 леи, студенти и пенсионери – 53 леи, деца от 3 до 16 г. – 47 леи; Пакети за семейства: 1 възр. + 1 дете – 100 леи; 2 възр. + 1 дете – 159 леи; 2 възр. + 2 деца – 200 леи;
 • Входна такса за зона The Palm за престой 04:30 ч.: възрастни – 73 леи, студенти и пенсионери – 63 леи. Деца под 16 г. не се допускат в тази зона;
 • Входна такса за зона Elysium за престой 04:30 ч.: възрастни – 97 леи. Деца под 16 г. не се допускат в тази зона;
 • Наем на кърпа – 16 леи;
 • Наем на халат – 24 леи;
 • Музея на селото – 15 леи за възрастни, 8 леи за хора над 65 г., 4 леи за студенти и ученици;
 • Двореца Могошоая – 8 леи за възрастни, 4 леи за ученици;
 • Разходи от личностен характер.

 Забележка:

Цените за входните такси са ориентировъчни и Крис Тур  не носи отговорност при промяната им!

Условия на офертата

Екскурзията се осъществява при група от минимум 40 човека!
Срок за уведомление за несъбран минимум туристи – 7 дни преди датата на пътуването.
Капаро – 50% от стойността на екскурзията при записване, останалата сума 20 дни преди отпътуване.
Местата в автобуса се определят според датата на изпращане на пълните данни. При изрично желание за ползване на предни места в автобуса, се доплащат 10 лв. на седалка (за първите два реда).
Доплащане за еднично настаняване – 30 лв.

ТА „КРИС ТУР“ си запазва правото за промени в последователността на разглежданите обекти