Дати:21.09.2024, 12.10.2024, 23.11.2024, 07.12.2024, 14.12.2024, 21.12.2024
Цена:195 лв.
Продължителност:2 дни / 1 нощувка със закуска
Вид:автобусна

Чорлу – Текирдаг

 – един уикенд в града на шадраваните, шопинга, фабриките
и града на Златната ракия!

 

 

Резервирайте сега

Гарантирано връщане на платените суми*

*при анулирана от нас програма или наложена забрана за осъществяване на екскурзиите организирани от Кристур в срок до 14 дни
Преференциални условия за PCR и антигенни тестове
*при анулирана от нас програма или наложена забрана за осъществяване на екскурзиите организирани от Кристур в срок до 14 дни

Програма:

1 ден – Отпътуване от Пазарджик в 05.00 ч. от Пазарджик / Старата Автогара/ за Текирдаг, по известен в историята като Родосто – един от най – старите градове в Мраморноморския регион на Европейска Турция. Разходка в центъра и красивия крайбрежен булевард.
Бонус: Посещение на къщата – музей на унгарския принц Ференц Ракоци и Археологическия музей . Настаняване в хотел. Свободно време за посещение на търговски комплекс ”Текира” , намиращ се в близост до хотела . Възможност за организиране на вечеря в ресторанта на хотела с музика- срещу доплащане !  Нощувка.

2 ден – Закуска. Отпътуване за град Чорлу. Посещение на МОЛ „TREND ARENA“и МОЛ “ ORION“с представителни магазини на  Mavi Jeans, U.S. Polo, Koton, Defacto, Nike, Adidas, LC Waikiki, Madame Coco, Pierre Cardin, ADL, Inci, Derimod, Desa, Herry, Penti, Boyner, English Home. Бонус: посещение на новооткритата къща – музей на Мустафа Кемал Ататюрк и Музей  на восъчните фигури . Свободно време за обяд.
Отпътуване за магазин „ТАЧ“ – фирмен магазин за чаршафи, покривки, пердета, детски комплекти и други. След обяд  – отпътуване за България .

  • транспорт с лицензиран автобус 3*;
  • 1 нощувка и закуска  в хотел 3* в Текирдаг
  • посещение на къщата – музей на унгарския принц Ференц Ракоци;
  • посещение на Археолотическ музей
  • посещение на къщата – музей на Мустафа Кемал Ататюрк;
  • посещение на Музей на восъчните фигури;
  • представител
  • Доплащане за медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” 2лв на ден за лица до 64 г., от 65 г. – 84 г. по 3 лева на ден;
  • доплащане за единична стая – 50 лв. ;
  • вечеря в ресторанта на хотела с музика- 30 евро

Забележка:

Запитване за резервация


Туроператорът си запазва правото да промени цените в случай на значителна промяна във валутните курсове, при увеличаване стойността на транспортните разходи, в т. ч. на горивото, както и  увеличаване размера на такси, свързани с ползвани услуги по договора, като летищни, пристанищни и други такси. При промяна на курса цените ще бъдат актуализирани към датата на плащане. Туроператорът си запазва правото да прави промени в офертата, ако обстоятелствата налагат това, като потребителят ще бъде уведомен за това чрез сайта www.kristour.com Гарант на Крис Тур по смисъла на чл 97  от Закона за туризма е застрахователна компания ЗAД „Лев Инс” АД, застрахователна полица № 13052410000211 / 30.04.2024 г.

Print Friendly, PDF & Email